groenten (400 x 207)

ISO 22000

Het belangrijkste kwaliteitssysteem voor levensmiddelenbedrijven is de NEN-EN-ISO 22000 – Eisen aan een organisatie in de voedselketen.

Het doel van de norm is om de voedselveiligheidseisen voor levensmiddelenbedrijven wereldwijd te harmoniseren en een goed alternatief voor de verschillende standaarden voor voedselveiligheid te bieden.

ISO 22000 kan worden toegepast door de gehele voedselketens. Het vormt een goed kader voor de vastestelling van voedselveiligheidsprincipes, en de procedures en richtlijnen die de aan de keteneisen voldoen. Daarnaast kan ISO 22000 een bedrijf helpen kosten te besparen. Het biedt praktische gereedschappen die nodig zijn voor het managen van de voedselveiligheid in één systeem.

 

 

Laatste Nieuws

3 mei 2018

In 2018 wordt meerdere keren de nascholingscursus Code 95 voor chauffeurs van veevoeders georganiseerd.

Lees meer >>
3 mei 2018

Schouten Advies lanceert een nieuwe adviestak gericht op veilig en gezond werken! Weet u welke risico's uw medewerkers lopen op de werkvloer?

Lees meer >>
3 mei 2018

Familliebedrijf Schouten opgericht in 1893 bestaat 125 jaar!

Lees meer >>
14-02-18

Op donderdag 22-03-2018 wordt weer de nascholingscursus Code 95 gegeven.

Lees meer >>
30-11-2017

30-11-17- Heb jij ervaring met kwaliteitszorgsystemen in de diervoeder- of levenmiddelensector, ben je een teamplayer en wil jij werken in een team met ervaren kwaliteitsconsultants? 

Lees meer >>