Schouten Advies is nu ISO 9001 gecertificeerd

Na jaren onze klanten te hebben geadviseerd over en geholpen met certificering, vonden we dat we er zelf ook maar eens aan moesten geloven: vorige week ontvingen we ons eigen ISO 9001 certificaat! Schouten Advies is gecertificeerd met als scope “Consultancy op het gebied van kwaliteit, voeder- en voedselveiligheid, duurzaamheid, arbeidsveiligheid, chemicaliën veiligheid en dierlijke bijproducten.”

Alg. Direct. Reinier Schouten: We denken al jaren met onze klanten mee over de opbouw en beheersing van interne bedrijfsprocessen. Daarbij houden we onze klanten soms een spiegel voor. In aanloop naar het behalen van dit certificaat hebben zelf ook in die spiegel gekeken. We hebben daar als team veel van geleerd en hopen daar ook in de komende jaren veel plezier aan te beleven. We zijn trots op het behalen van dit resultaat, maar kijken ook al vooruit. Want een certificaat behalen is pas de eerste stap!’

Met dit ISO 9001 certificaat willen we laten zien dat we gecommitteerd zijn aan continue verbetering van onze organisatie en dienstverlening. We horen het dus graag als u vragen of suggesties heeft. Daarvoor kunt u bellen, mailen of langskomen in Giessen. Hier vindt u alle opties.

Blijf op de hoogte