Week van de RI&E komt er aan: leer alvast meer over de RI&E met deze podcast

Ieder bedrijf met personeel is verplicht om een RI&E te hebben. Als u de nieuwsberichten van Schouten Advies volgt, zal dat u vast niet zijn ontgaan: het is belangrijk om een goede, werkbare RI&E uit te voeren en up-to-date te houden. Steunpunt RI&E is daarom een podcastserie gestart over de RI&E. Om antwoord te krijgen op de belangrijkste vragen over de RI&E, hoeft u niet meer te lezen! Het doel van deze podcast is om de bekendheid van de RI&E onder bedrijven, branches en experts te vergroten. De podcastserie is onder meer te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en andere podcast apps.

 

 

Tijdens de podcastserie wordt praktische informatie gegeven waarmee u direct aan de slag kunt. Periodiek wordt er een nieuwe aflevering toegevoegd aan de serie. Op dit moment zijn de volgende afleveringen al te beluisteren:

  • Wat is een RI&E?
  • De corona-maatregelen en de RI&E
  • Hoe maakt u een RI&E?
  • Beeldschermwerk en de RI&E
  • Wat levert een RI&E op?

De eerste vijf afleveringen zijn te beluisteren via alle gangbare podcast-kanalen. Kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Schouten Advies kan de RI&E samen met u uitvoeren en vervolgens het bijbehorende Plan van Aanpak opstellen. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

 

Week van de RI&E

Over twee weken is het zo ver: de week van de RI&E. Van 21 tot en met 25 juni zal er extra aandacht zijn voor dit belangrijke aspect van arbeidsveiligheid. Omdat Schouten Advies die week zo maar voorbij wil laten gaan, zullen wij de komende twee weken extra aandacht besteden aan de RI&E. Hier alvast een tipje van de sluier: vraagt u tussen 21 en 25 juni een RI&E aan? Dan kunt u een speciale aanbieding verwachten!

Blijf op de hoogte