Week van de RI&E: 10% korting op een RI&E

Van 21 tot en met 25 juni is het alweer de 7e week van de RI&E. Tijdens deze week is er extra aandacht voor de arbeidsveiligheid en in het bijzonder de Risico Inventarisatie- en Evaluatie (RI&E). Op maandag 21 juni om 12:00 uur is er een live kick-off van deze bijzondere week. Deze kunt u hier volgen.

Schouten Advies heeft veilig en gezond werken hoog in het vaandel staan en is daarom dit jaar officieel supporter van de week van de RI&E. Op weekvanderie.nl vindt u verschillende tips & tricks om aan de slag te gaan met de arbeidsveiligheid in uw bedrijf. Wilt u weten hoe het ook alweer zit? Op deze pagina staan alle ins & outs over de RI&E op een rijtje. Naast de tekstuele informatie is het sinds kort zelfs mogelijk om uitleg over de RI&E te beluisteren via een podcastserie.

Kortingsactie Schouten Advies

Tijdens de week van de RI&E kunt u profiteren van een leuke korting. Als u besluit een RI&E uit te laten voeren door Schouten Advies en u doet de aanvraag tijdens de week van de RI&E, ontvangt u een korting van 10% op het totaalbedrag. Met een RI&E door Schouten Advies krijgt u het volgende:

  • een bedrijfsbezoek door een deskundig adviseur (Hoger Veiligheidskundige);
  • een rapportage van de veiligheids- en gezondheidsrisico’s (Risico Inventarisatie);
  • een rapportage voor het reduceren van de gevonden risico’s (Plan van Aanpak);
  • een toetsing van de RI&E en het Plan van Aanpak.

Wilt u profiteren van deze leuke korting? Neem dan tijdens de week van de RI&E vrijblijvend contact op met de experts van Schouten Advies.

Blijf op de hoogte