FEED

De overgang naar GMP+2020

De tijd dringt!

Zoals u wellicht weet, is er een nieuwe GMP+ standaard. De GMP+2020. Het oude GMP+ Feed Certificering scheme 2010 loopt af op 1 maart 2025. Deze nieuwe GMP+2020 norm betekent dat alle bedrijven die GMP+ gecertificeerd zijn, hun managementsysteem moeten aanpassen aan de nieuwe eisen. Dit kan een flinke uitdaging zijn, zeker als u nog niet begonnen bent met de implementatie.

Gelukkig staat u er niet alleen voor. Schouten Advies is een ervaren en deskundige partner op het gebied van GMP+2020. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een actieplan, het uitvoeren van een gap-analyse, het aanpassen van uw documentatie, het trainen van uw medewerkers en het begeleiden van de audit. Dit is iets wat Schouten Advies de afgelopen tijd al voor veel van haar klanten heeft gedaan.

Maar let op: de tijd dringt! De Certificerende instellingen hebben het erg druk met het plannen en uitvoeren van de audits voor de nieuwe versie van GMP+. Als u nog niet uw managementsysteem heeft overgezet naar GMP+2020 loopt u het risico dat u niet op tijd klaar bent voor de externe audit. Dit kan leiden tot een tekortkomingen of zelfs een schorsing of intrekking van uw certificaat, met alle gevolgen van dien.

Daarom adviseren wij u om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Wij kunnen u dan vertellen wat wij voor u kunnen betekenen en hoeveel tijd u kwijt bent en wat de kosten hiervan zijn. Maar wees er snel bij, want onze agenda loopt ook snel vol. Als u te lang wacht kunnen wij niet garanderen dat wij uw bedrijf op tijd kunnen helpen om te voldoen aan de eisen van GMP+2020.

Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan via uw consultant of stuur een mail naar info@schoutenadvies.nl

Wij staan voor u klaar!

Wat kan Schouten Advies voor u betekenen?

Heeft u na het lezen van bovenstaande vragen. Neem dan contact op met Schouten Advies.