Biofuels

Steeds vaker worden reststromen uit de levensmiddelen- en diervoederindustrie ingezet voor de productie van biofuels. Daarmee worden die stromen niet afgeschreven maar in gebracht als hoogwaardige grondstof en werkt de industrie een circulariteit. Om de kwaliteit en veiligheid van deze stromen te garanderen zijn er in de laatste jaren verschillende kwaliteitsschema’s ontwikkeld. Schouten Advies kan u helpen met het implementeren van een kwaliteitssysteem.

Wij hebben veel ervaring met biofuels. Of het nu gaat om het opstellen van een massabalans of om volledige implementatie van biofuels in uw kwaliteitssysteem, Schouten Advies staat voor u klaar. Ook bieden we verschillende trainingen aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Bij Ecotank integreerden we arbeidsveiligheid in het kwaliteitssysteem

 

We hebben al een hoop gedaan, maar arbeidsveiligheid is een continue proces.” Jaco Moelker, Ecotank

Kwaliteitssystemen

Er zijn veel kwaliteitssystemen die betrekking hebben op duurzaamheid. Bekijk hier een overzicht van de systemen waar wij u mee kunnen helpen.

Onze duurzaamheid trainingen

We bieden verschillende trainingen aan. Zowel in-company als op onze eigen locatie in Giessen. Hier onder een greep uit onze trainingen met betrekking tot duurzaamheid. Bekijk ons hele trainingsoverzicht hier.

Snel meer weten?

We staan bekend om onze korte lijntjes.