Diensten/ kwaliteitssystemen

Kwaliteitszorg

Schouten Advies is een ervaren specialist in kwaliteitszorgsystemen. Wij adviseren en begeleiden bedrijven actief in de levensmiddelen- en diervoedersector. Onze klanten – van eenmanszaak tot multinational – werken in in de keten voor diervoeding en voedingsmiddelen voor menselijke consumptie.

Voor bedrijven is het haast ondoenlijk om zicht te houden op het woud van wetten en regels en om noodzakelijke vergunningen, erkenningen en certificaten te verkrijgen. Onze consultants hebben op dit terrein veel deskundigheid in huis en we hebben kennis van actuele wet- en regelgeving. Of u nu eenmalig advies wilt, of volledig ontzorgd wilt worden als het gaat om kwaliteit en veiligheid: bij Schouten Advies bent u aan het goede adres.

We zijn gespecialiseerd in het opzetten, onderhouden en verbeteren van kwaliteitszorgsystemen. Denk hierbij aan OVOCOM FCA en het GMP+ Feed Certification Scheme, maar ook aan kwaliteitssystemen die wettelijk verplicht zijn. Voorbeelden hiervan zijn HACCP, registraties in het kader van veterinaire wetgeving of erkenning van diervoederbedrijven.

Schouten Advies kan het beste in u en uw collega’s naar boven halen
Bekijk onze trainingen

Direct advies?

Wij staan bekend om onze korte lijnen en zorgen dat u snel een van onze consultants krijgt te spreken.