Diensten/ kwaliteitssystemen

Trainingen

Schouten Advies verzorgt jaarlijks tientallen cursussen en trainingen. Dit zijn cursussen op het gebied van diervoeder, maar ook trainingen over levensmiddelen, duurzaamheid en arbeidsveiligheid. Ook verzorgen we bijvoorbeeld nascholing voor chauffeurs onder code 95. Deze cursussen geven we op onze locatie in Giessen, maar we verzorgen ook in-company trainingen. Meer informatie over onze trainingen kunt u hier vinden.

In-company trainingen
Wilt u met een groep collega’s uw kennis over bijvoorbeeld FSSC 22000 of over etikettering van levensmiddelen bijspijkeren, maar doet u dat liever binnen uw eigen bedrijf? Neem dan contact op met Schouten Advies via training@schoutenadvies.nl. Al onze trainingen zijn namelijk ook geschikt om in-company gegeven te worden. U kunt dan bijvoorbeeld twee cursussen van één dagdeel combineren of voorbeelden uit de praktijk van uw eigen bedrijf gebruiken.

Training op maat
Heeft u behoefte aan een cursus of training over een onderwerp dat niet in het overzicht van trainingen staat? Schouten Advies kan een training opzetten die geheel aansluit bij uw behoeften. Neem voor de mogelijkheden en voor meer informatie contact op met Schouten Advies.

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie over de geplande trainingen. Als u op de hoogte gehouden wilt worden over nieuwe data of trainingen, dan kunt u zich op de website voor onze nieuwsbrief. Andere vragen over het trainingsprogramma of nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor in-company cursussen of trainingen op maat? Mail naar training@schoutenadvies.nl

“Eindelijk eens een cursus waar we wat aan hebben! Een Inhoudelijke cursus die aansluit bij de praktijk.”
Cursist nascholing Code 95 over de training

Direct advies?

Wij staan bekend om onze korte lijnen en zorgen dat u snel een van onze consultants krijgt te spreken.