Diensten/ kwaliteitssystemen

Wetgeving

Als het gaat om voedsel is er veel wetgeving waar u als diervoederbedrijf aan moet voldoen. In ieder land waar u opereert is het net weer wat anders geregeld. Schouten Advies helpt u wegwijs te worden en te blijven in de wirwar van wetten en regelgeving.

Kwaliteitssystemen
De meeste kwaliteitssystemen houden rekening met de wetgeving van het land waaruit de schemahouder opereert. Doorgaans zult u met een GMP+ certificaat bijvoorbeeld voldoen aan de Nederlandse en Europese wet- en regelgeving. Schouten Advies heeft veel kennis over wet- en regelgeving in huis en kan u met al uw vragen helpen.

Training diervoederwetgeving
Schouten Advies heeft een breed scala aan trainingen, we bieden onder andere een training aan over diervoederwetgeving. Klik hier voor een overzicht van al onze trainingen. Heeft u behoefte aan een cursus of training over een onderwerp dat niet in het overzicht van trainingen staat? Schouten Advies kan een training opzetten die geheel aansluit bij uw behoeften. Neem voor de mogelijkheden en voor meer informatie contact op met Schouten Advies.

“Schouten Advies is voor ons een onmisbare schakel om aan alle eisen te voldoen.”
Quality Food Group International

Direct advies?

Wij staan bekend om onze korte lijnen en zorgen dat u snel een van onze consultants krijgt te spreken.