Dierlijke bijproducten

Wij helpen al dertig jaar bedrijven die dierlijke bijproducten produceren of verwerken 

Het verwerken van dierlijke bijproducten is verbonden aan veel regels en wetgeving. Of het nu gaat om het verwerken tot diervoeder, de productie van biobrandstoffen, compostering, vergisting of verbranding  – wij hebben het al een keer gezien. Heeft u dus vragen over dierlijke bijproducten? Dan ben u bij ons aan het juiste adres.

Dierlijke bijproducten met Schouten Advies

Schouten Advies heeft jarenlange ervaring op het gebied van dierlijke bijproducten en wordt gezien als specialist op dit gebied. We helpen bedrijven bij het interpreteren van de complexe wetgeving voor hun situatie en verlenen hulp bij het verkrijgen van de juiste registratie of erkenning. We ondersteunen bedrijven bij het opzetten en onderhouden van HACCP-plannen die gericht zijn op het voldoen aan de Dierlijke Bijproducten Verordening. Ook verzorgen we trainingen aan staf- en productiemedewerkers.

Kortom: Neem contact op met Schouten Advies als u vragen hebt over de Dierlijke Bijproducten Verordening.

 

Kwaliteitssystemen

Er zijn veel kwaliteitssystemen die betrekking hebben op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Bekijk hier een overzicht van de systemen waar wij u mee kunnen helpen.

Onze duurzaamheid trainingen

We bieden verschillende trainingen aan. Zowel in-company als op onze eigen locatie in Giessen. Hier onder een greep uit onze trainingen met betrekking tot duurzaamheid. Bekijk ons hele trainingsoverzicht hier.

Snel meer weten?

We staan bekend om onze korte lijntjes.