Digitaal kwaliteitsmanagementsysteem

Focus365

Focus365 is het digitale kwaliteitszorgsysteem van Schouten Advies, speciaal ontwikkeld voor de Agro-food sector. Met Focus365 wordt kwaliteit beheersbaar.

Geen papieren formulieren meer.

U kunt uw formulieren in Focus365 kwijt. Vieze vrachtwagen? Vul via uw telefoon een inspectieformulier in en voeg direct een foto toe. Inspecties waren nog nooit zo makkelijk.

Nooit meer werken met oude versies.

Met Focus365 kunt u eenvoudig samenwerken aan documenten. Heeft u een nieuwe versie? Met een druk op de knop heeft heel uw organisatie de nieuwste versie van dat document. Ook kunt u met Focus365 de rechten tot documenten zo instellen, dat alleen voor wie een document relevant is, er toegang toe heeft.

Toegankelijk waar en wanneer u maar wilt.

Focus365 is te gebruiken zoals u dat wilt. Telefoon, laptop, tablet of vaste computer – u hebt altijd toegang tot uw kwaliteitshandboek. Of u nu op een computer in de fabriek specificaties opzoekt of dat u in een vrachtwagen staat voor een inspectie: Focus365 staat voor u klaar. Documenten kunt u altijd raadplegen en formulieren en inspecties kunt u altijd uitvoeren en in Focus365 invoeren.

 

Focus365 werkt voor u

In Focus365 kunt u uw kwaliteitssysteem eenvoudig beheren. Door het versiebeheer kunt u in een handomdraai zien wat er veranderd is. Ook kunt u daarmee eenvoudig definitieve documenten binnen uw organisatie uitrollen of vervallen documenten terugtrekken. Werkt uw kwaliteitsteam aan een nieuwe versie van een van uw procedures? Binnen Focus 365 kunnen meerdere personen aan hetzelfde project werken. Groot voordeel van Focus365 is dat ook registraties en formulieren centraal worden beheerd en via internet kunnen worden benaderd. Zo kunt u via uw computer, tablet of smartphone direct inspecties of registraties in Focus365 zetten. Geen gedoe meer met papieren documenten.

 

 

Schrijf u in voor een van onze Focus365 Webinars!

Wij duiken graag met u dieper in de mogelijkheden van Focus365.

 

 

Focus365 is modulair

 

Basis + Kennisweb

Digitaal kwaliteitshandboek met vertrouwde programma’s zoals Microsoft Word en Excel. Met Focus365 Basis beheerst u gemakkelijk wie binnen uw organisatie toegang heeft tot welke documenten. Daarnaast kunt u samenwerken in documenten en wordt versiebeheer automatisch toegepast. Inclusief Kennisweb, een uitgebreide databank met wet- en regelgeving met betrekking tot uw werkveld.

Klachten en afwijkingen

Met de Focus365 module Klachten en afwijkingen kunnen tekortkomingen, klachten en afwijkingen worden vastgelegd, gerubriceerd en intern opgevolgd. Met Focus365 zorgt u ervoor dat uw organisatie doorlopend wordt verbeterd.  Verbetermaatregelen kunnen aan een werknemer gekoppeld worden, zodat geen klacht of afwijking meer blijft liggen.

Inspecties

Deze module wordt gebruikt voor het uitvoeren en registreren van inspecties op de werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan hygiënerondes of houdbaarheidscontroles. De resultaten behoeven niet ingevoerd te worden in omslachtige formulieren, maar worden rechtstreeks ingevoerd in de mobiele telefoon of een tablet.

Inkoop

In deze module worden gegevens, zoals producten en certificering van leveranciers van producten en diensten, vastgelegd. Zo weet u altijd of uw leverancier voldoende gecertificeerd is en of de ontvangen producten wel aan de specificaties voldoen. Samen met module Klachten en Afwijkingen kunt u ook klachten over leveranciers opvolgen.

Planning

In de module Planning kunnen activiteiten worden ingepland, bewaakt en uitgevoerd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een analyseprogramma, reinigings- en onderhoudswerkzaamheden, kalibraties van weeg- en meetmiddelen, de planning van audits, controles en inspecties.

Audits

Bedrijven in de voedselketen worden geconfronteerd met diverse audits, die afgenomen worden door certificatie instellingen, overheidsinstanties, klanten en opdrachtgevers. Met de module Audits kunnen de bevindingen van audits eenvoudig worden vastgelegd en opgevolgd.

Benieuwd?

Schrijf je in voor een van onze Focus365 Webinars.