Voeder- & voedselveiligheid

Arbeidsveiligheid

Duurzaamheid

Veiligheid voorop
Schouten Advies, onderdeel van de Schouten Groep, is een familiebedrijf met meer dan 125 jaar ervaring binnen de sectoren diervoeding en levensmiddelen. Onze opdracht is duidelijk. We helpen onze klanten met de veiligheid en kwaliteit van voedsel en voeder én we helpen ze met het creëren van een veilige werkomgeving.

Voedsel- en voederveiligheid
Wij adviseren, trainen en ondersteunen bedrijven in de levensmiddelen- en diervoedersector bij de ontwikkeling en implementatie van kwaliteitszorgsystemen en bieden ondersteuning bij de voorbereidingen voor certificering. Bekijk wat we voor u kunnen betekenen onder voedsel- en voederveiligheid.

Arbeidsveiligheid
Persoonlijke veiligheid is ons tweede speerpunt. We bieden advies, ondersteuning, trainingen en workshops waarmee wij u helpen om te voldoen aan arbo-regelgeving en – nog belangrijker – om de kans op incidenten in uw bedrijf te verkleinen. Bekijk hoe wij u kunnen helpen onder arbeidsveiligheid.

Onze diensten en kwaliteitsystemen

De implementatie van een van de kwaliteitssystemen helpt u met het voldoen aan geldende wet- en regelgeving. Maar minstens zo belangrijk is dat we u met onze diensten helpen bij zaken als kostenbeheersing, een meer efficiënte bedrijfsvoering, het inpassen van nieuwe activiteiten en het bereiken van nieuwe markten.

Naast hulp en ondersteuning bij algemene kwaliteitsnormeringen en schema’s, bieden wij ook ondersteuning bij specifieke vragen op het terrein van voedsel- en voederveiligheid alsook bij arbeidsveiligheid. Kies voor veiligheid en kies daarom voor ondersteuning en advies van Schouten Advies.

“Eindelijk eens een cursus waar we wat aan hebben! Een Inhoudelijke cursus die aansluit bij de praktijk.”
Cursist nascholing Code 95 over de training

Onze klanten

Snel meer weten?

We staan bekend om onze korte lijntjes.