Insectenkweek
Schouten Advies is al jaren betrokken bij insectenkweek. We helpen bedrijven bij vragen over kwaliteit en voedselveiligheid, maar ook duurzaamheid, reststromen of registratie van hun activiteiten bij de NVWA.

Al vanaf de eerste experimenten met het kweken van insecten op grote schaal in Europa is Schouten Advies betrokken. Zo helpen we bedrijven met hun productieprotocollen zodat ze voldoen aan wet- en regelgeving rondom diervoeders. Ook ondersteunen we bij de acceptatie van novel foods of feed ingredients en hebben we al dertig jaar ervaring met kwaliteitszorg.  We verzorgen ook regelmatig trainingen, op onze eigen locatie in Giessen als in-company.

Vragen over insectenkweek en kwaliteit en regelgeving? Neem contact op met Schouten Advies.

Wij helpen Protix bij kwaliteitsvragen over insectenkweek

“Schouten Advies is onze kennis- en sparringpartner als het gaat om wetgeving en quality control.” Tarique Arsiwalla, Protix

Kwaliteitssystemen

Er zijn veel kwaliteitssystemen die betrekking hebben op duurzaamheid. Bekijk hier een overzicht van de systemen waar wij u mee kunnen helpen.

Onze duurzaamheid trainingen

We bieden verschillende trainingen aan. Zowel in-company als op onze eigen locatie in Giessen. Hier onder een greep uit onze trainingen met betrekking tot duurzaamheid. Bekijk ons hele trainingsoverzicht hier.

Snel meer weten?

We staan bekend om onze korte lijntjes.