Diensten/ kwaliteitssystemen

MarinTrust

MarinTrust: Verbetering van Duurzame Sourcing en Productie van Maritieme Ingrediënten

Steeds meer organisaties willen er zeker van zijn dat hun producten een positieve impact op de wereld hebben. Met certificering volgens MarinTrust kunnen bedrijven hun steentje bijdragen aan het verbeteren van de sourcing van duurzaam verantwoorde visserij en de productie van maritieme ingrediënten wereldwijd. Schouten Advies kan u hierbij helpen.

Wat is MarinTrust?

MarinTrust is een programma dat zich richt op fabrieken voor de productie van maritieme ingrediënten, waardoor ze erkenning kunnen krijgen voor hun inkoop en productie van maritieme ingrediënten. Ze zetten zich in om de inkoop van verantwoorde visserij te verbeteren. Dat doen ze onder andere door handelaren en productiebedrijven van vismeel en visolie in de keten te certificeren. Met certificering volgens MarinTrust kunnen zij laten zien dat de grondstoffen die zij verwerken in hun producten bijdragen aan de doelstellingen van MarinTrust.

MarinTrust heeft betrekking op vismeel en visolie van verschillende zeeorganismen. Wij helpen bedrijven in de keten volgens The Factory Standard of The MarinTrust Chain of Custody Standard.

MarinTrust met Schouten Advies

Schouten Advies kan u helpen met het implementeren van MarinTrust in uw kwaliteitssysteem. Wij hebben veel ervaring met duurzaamheidsvragen in de levensmiddelen- en diervoederindustrie. We geven regelmatig trainingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Wilt u uw kennis op peil houden met een cursus of verder praten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op, onze duurzaamheidsexperts staan voor u klaar.

 

 

Direct advies?

Wij staan bekend om onze korte lijnen en zorgen dat u snel een van onze consultants krijgt te spreken.