hondenvoer (350 x 233) (350 x 180)

IFS

IFS (International Food Standard) is een initiatief van Duitse retailers op kwaliteitsgebied en is grotendeels vergelijkbaar met de BRC-norm. Later hebben Franse retailers zich hierbij aangesloten.logo IFS.JPG

The IFS Food is a standard for the auditing of companies that produce, process or handle food, and companies that package loose foods. The IFS standard can be applied by companies that:

  • produce, process and/or handle food;
  • process or handle loose foods;
  • are involved in the primary packaging of foods

In addition to the IFS Food, an IFS Logistics standard is also available.

Interessante links


IFS - Homepage 
IFS Certificering

Laatste Nieuws

08-02-19

U heeft binnen uw organisatie een RI&E uitgevoerd of laten uitvoeren. Helaas verdwijnt de RI&E na uitvoering ervan in de kast en na verloop van tijd moet u een geheel nieuwe RI&E uitvoeren. Herkenbaar? Zonde, want de RI&E is het fundament van een goed Arbobeleid en daarmee een veilige en gezonde werkomgeving. Tijd om de RI&E uit de kast te halen dus, maar hoe?

Lees meer >>
18-12-18

Is het u weleens opgevallen dat op talloze producten de letters CE zijn te vinden? In tegenstelling tot wat veel consumenten denken, staat het niet voor China Export, maar is het een Europese markering.

Lees meer >>
18-12-2018

FSSC 22000 is een populair levensmiddelen schema en het enige door GFSI erkende schema met een specifieke standaard voor Feed. Toch zijn er niet veel feed certificaten vergeven. Hoe zit dat?

Lees meer >>
03-10-2018

Sinds 1 juli 2018 is de nieuwe Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet) van kracht. Hier nog de belangrijkste punten op een rij.

Lees meer >>
02-10-2018

In het kader van het Meerjarenplan 2015-2018 besteedt de inspectie SZW (arbeidsinspectie) speciaal aandacht aan de agrarische en groene sector.

Lees meer >>