groenten (400 x 207)

ISO 22000

Het belangrijkste kwaliteitssysteem voor levensmiddelenbedrijven is de NEN-EN-ISO 22000 – Eisen aan een organisatie in de voedselketen.

Het doel van de norm is om de voedselveiligheidseisen voor levensmiddelenbedrijven wereldwijd te harmoniseren en een goed alternatief voor de verschillende standaarden voor voedselveiligheid te bieden.

ISO 22000 kan worden toegepast door de gehele voedselketens. Het vormt een goed kader voor de vastestelling van voedselveiligheidsprincipes, en de procedures en richtlijnen die de aan de keteneisen voldoen. Daarnaast kan ISO 22000 een bedrijf helpen kosten te besparen. Het biedt praktische gereedschappen die nodig zijn voor het managen van de voedselveiligheid in één systeem.

 

 

Laatste Nieuws

03-10-2018

Sinds 1 juli 2018 is de nieuwe Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet) van kracht. Hier nog de belangrijkste punten op een rij.

Lees meer >>
02-10-2018

In het kader van het Meerjarenplan 2015-2018 besteedt de inspectie SZW (arbeidsinspectie) speciaal aandacht aan de agrarische en groene sector.

Lees meer >>
03-10-2018

Op zaterdag 24-11-2018 wordt de nascholingscursus Code 95 weer gegeven.

Lees meer >>
09-07-2018

Vacature Schouten Advies.

Lees meer >>
3 mei 2018

In 2018 wordt meerdere keren de nascholingscursus Code 95 voor chauffeurs van veevoeders georganiseerd.

Lees meer >>