Nieuws

3 mei 2018

Nascholingscursus Code 95

Schouten Advies heeft naar aanleiding van veelvuldige vraag vanuit de sector een nascholingscursus Code 95 voor chauffeurs van veevoedersontwikkeld. In 2018 staat deze cursus meerdere keren op de planning, daarnaast kan deze cursus op meerdere locaties en/of in-company georganiseerd worden.

Deze nascholingscursus is speciaal ontwikkeld voor chauffeurs die actief zijn in het transport van diervoedergrondstoffen en/of diervoeders, waarbij de GMP+ richtlijnen een belangrijke rol spelen.

De cursus bestaat uit een aantal theoretische onderdelen, waarbij wordt ingegaan op, onder anderen, wet- en regelgeving, de voorwaarden voor laden en lossen en de inrichting van vrachtwagens.

Daarnaast worden onderwerpen op het gebied van reinigingsprotocollen- en middelen en persoonlijke beschermingsmiddelen besproken en door middel van praktijkoefeningen direct toepasbaar gemaakt.

De cursus duurt 2 dagdelen (waarde nascholing is 7 uur) en wordt gepland in onze cursusruimte in Giessen. Daarnaast kan deze cursus op diverse plaatsen in Nederland gegeven worden. Ook is deze cursus zeer geschikt om in-company te organiseren.

De nacholingscursus is in 2018 al meerdere keren gegeven. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de planning van nieuwe cursusdata. Mocht u meer willen weten, neem dan contact op met de docent Fred van Heck.

fvanheck@schoutenadvies.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Schouten Advies houdt u graag op de hoogte.
Meld u hier aan voor onze e-mail nieuwsbrieven.

  • Niet alle velden zijn ingevoerd.

* Dit is een verplicht veld