Trainingen en cursussen

Schouten Advies verzorgt diverse cursussen en trainingen op maat. Dit zijn cursussen op het gebied van diervoeders, maar ook trainingen over levensmiddelen, duurzaamheid en GMO-vrije producten. Daarnaast verzorgen we bijvoorbeeld nascholing voor chauffeurs onder Code 95.

Onderwerpen die aan bod komen:
- wetgeving (incl. toepassing);
- diverse kwaliteitssystemen en certificatieschema’s;
- risicobeheersing;
- veilig transport van diervoeders.


Op de pagina 'Overzicht Trainingen' vindt u meer informatie over de trainingen. De trainingen worden een aantal keer per jaar op onze locatie in Giessen gegeven, maar wij komen ook graag bij u langs.

Maatwerk en in-company
Wilt u met een groep collega’s uw kennis over GMP+, dierlijke bijproducten in veevoer of Code 95 bijspijkeren, maar doet u dat liever op uw eigen locatie? Schouten Advies biedt alle cursussen en trainingen ook in-company aan. Wij komen dan bij u langs en kunnen de realiteit van uw eigen bedrijf gebruiken als voorbeeld. Ook kunt u dan bijvoorbeeld verschillende trainingen en cursussen combineren.


Mist u een training of cursus? Heeft u behoefte aan nascholing maar staat uw onderwerp er niet bij? Ook dan kunnen we u helpen met een training op maat. Neem contact met ons op en wij kunnen u een voorstel doen dat aansluit bij uw behoeften.


Als er te weinig animo voor een cursus is, gaat deze niet door. Als u zich wel heeft aangemeld voor een cursus en gaat deze niet door, dan krijgt u daarover ruim van tevoren bericht.


Wanneer u de mogelijkheden voor een cursus, training, workshop of informatiebijeenkomst wenst te bespreken, neem dan contact met ons op.

Interessante links

Laatste Nieuws

08-02-19

U heeft binnen uw organisatie een RI&E uitgevoerd of laten uitvoeren. Helaas verdwijnt de RI&E na uitvoering ervan in de kast en na verloop van tijd moet u een geheel nieuwe RI&E uitvoeren. Herkenbaar? Zonde, want de RI&E is het fundament van een goed Arbobeleid en daarmee een veilige en gezonde werkomgeving. Tijd om de RI&E uit de kast te halen dus, maar hoe?

Lees meer >>
18-12-18

Is het u weleens opgevallen dat op talloze producten de letters CE zijn te vinden? In tegenstelling tot wat veel consumenten denken, staat het niet voor China Export, maar is het een Europese markering.

Lees meer >>
18-12-2018

FSSC 22000 is een populair levensmiddelen schema en het enige door GFSI erkende schema met een specifieke standaard voor Feed. Toch zijn er niet veel feed certificaten vergeven. Hoe zit dat?

Lees meer >>
03-10-2018

Sinds 1 juli 2018 is de nieuwe Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet) van kracht. Hier nog de belangrijkste punten op een rij.

Lees meer >>
02-10-2018

In het kader van het Meerjarenplan 2015-2018 besteedt de inspectie SZW (arbeidsinspectie) speciaal aandacht aan de agrarische en groene sector.

Lees meer >>