Drie adviseurs (350 x 309)

Trainingen en cursussen

Schouten Advies verzorgt diverse cursussen en trainingen op maat. Dit zijn cursussen op het gebied van diervoeders, maar ook op het gebied van levensmiddelen. De mogelijkheden voor trainingen zijn zeer divers. Schouten Advies gaat gezamenlijk met u op zoek naar het optimale trainingsontwerp voor u en uw medewerkers. 

Wij ontwikkelen trainingen op allerlei gebieden, zowel binnen de levensmiddelensector als de diervoedersector.

Denk hierbij aan:

  • training in kwaliteitszorg voor directie, kwaliteitsbeheerders, inkopers, logistiek personeel, operators, etc;
  • informatiebijeenkomsten over wetgeving op gebied van diervoeder, levensmiddelen, dierlijke bijproducten e.d;
  • workshops etikettering levensmiddelen en/of diervoeders;
  • cursussen HACCP (diervoeders, levensmiddelen, etc.);
  • cursussen toepassing wetgeving dierlijke bijproducten (Verordening (EG) nr. 1069/2009); 
  • nascholingscursus (U29-1) Code 95 voor Veevoeder Chauffeurs;
  • training inname van diervoeders voor o.a. operators.

Trainingen op deze gebieden worden door Schouten Advies in-company bij u op locatie verzorgt. Uiteraard kunnen cursussen en trainingen ook verzorgd worden in onze eigen cursusruimte. Een goed verzorgde lunch behoort tot de mogelijkheden.

Meerdere keren per jaar wordt een nascholingscursus voor Code 95 georganiseerd. Naar aanleiding van veelvuldige vraag van transporteurs die in de diervoedersector werkzaam zijn hebben wij de nascholingscursus ontwikkeld. Meer informatie over deze training vindt u hier.

Wanneer u de mogelijkheden voor een cursus, training, workshop of informatiebijeenkomst wenst te bespreken, neem dan contact met ons op.

 

Interessante links

Laatste Nieuws

08-02-19

U heeft binnen uw organisatie een RI&E uitgevoerd of laten uitvoeren. Helaas verdwijnt de RI&E na uitvoering ervan in de kast en na verloop van tijd moet u een geheel nieuwe RI&E uitvoeren. Herkenbaar? Zonde, want de RI&E is het fundament van een goed Arbobeleid en daarmee een veilige en gezonde werkomgeving. Tijd om de RI&E uit de kast te halen dus, maar hoe?

Lees meer >>
18-12-18

Is het u weleens opgevallen dat op talloze producten de letters CE zijn te vinden? In tegenstelling tot wat veel consumenten denken, staat het niet voor China Export, maar is het een Europese markering.

Lees meer >>
18-12-2018

FSSC 22000 is een populair levensmiddelen schema en het enige door GFSI erkende schema met een specifieke standaard voor Feed. Toch zijn er niet veel feed certificaten vergeven. Hoe zit dat?

Lees meer >>
03-10-2018

Sinds 1 juli 2018 is de nieuwe Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet) van kracht. Hier nog de belangrijkste punten op een rij.

Lees meer >>
02-10-2018

In het kader van het Meerjarenplan 2015-2018 besteedt de inspectie SZW (arbeidsinspectie) speciaal aandacht aan de agrarische en groene sector.

Lees meer >>