vrachtwagen transport (425 x 238) (425 x 119)

Training Code 95

Meld u nu aan voor onze cursus 95! Wij geven deze nascholingscursus meerdere keren per jaar.  

Na veelvuldige vraag van transporteurs die in de diervoedersector werkzaam zijn, hebben wij een nascholingscursus voor Code 95 ontwikkeld. Onlangs heeft het CBR, Schouten Advies B.V. erkend als opleidingsinstituut en heeft een certificering afgegeven voor het geven van de nascholingscursus U29-1 chauffeur veevoeder.

Deze nascholingscursus is speciaal ontwikkeld voor chauffeurs die actief zijn in het transport van diervoedergrondstoffen en/of diervoeders, waarbij de GMP+ richtlijnen een belangrijke rol spelen.

De cursus bestaat uit een aantal theoretische onderdelen en praktijkoefeningen.

De theorie:

  • Wet- en regelgeving diervoedertransport;
  • Taken en verantwoordelijkheden;
  • Voorwaarden voor laden en lossen;
  • Inrichting van wagens;
  • Reinigings- en ontsmettingsmiddelen;
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen.

De praktijk:

  • Juist gebruik transportmiddel;
  • Toepassing reinigingsprotocollen en reinigingsmiddelen;
  • Juist gebruik persoonlijke beschermingsmiddelen.

De cursus duurt 2 dagdelen (waarde nascholing is 7 uur) en kan op diverse plaatsen in Nederland gegeven worden. De cursus is inclusief trainingsmateriaal, lunch, koffie, thee en drankjes. De kosten zijn exclusief de CCV-afdracht.

NIEUW

De cursus wordt nu ook op zaterdag gegeven, waardoor het volgen van deze nascholingscursus voor u eenvoudiger in te plannen is!

 

Deze cursus is zeer geschikt om in-company te geven. Wij maken graag een gerichte offerte voor u.

De cursus wordt verzorgd door ervaren consultants van Schouten Advies. Aan het einde van de cursus ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname.

Voor meer informatie, neem contact op via ons reactieformulier of via mail training@schoutenadvies.nl of via telefoon: 0183-446360.

Interessante links

Laatste Nieuws

18-12-18

Is het u weleens opgevallen dat op talloze producten de letters CE zijn te vinden? In tegenstelling tot wat veel consumenten denken, staat het niet voor China Export, maar is het een Europese markering.

Lees meer >>
18-12-2018

FSSC 22000 is een populair levensmiddelen schema en het enige door GFSI erkende schema met een specifieke standaard voor Feed. Toch zijn er niet veel feed certificaten vergeven. Hoe zit dat?

Lees meer >>
28-11-2018

Op 16-02-2019 wordt cursus Code 95 voor vrachtwagenchauffeurs weer gegeven. 

Lees meer >>
03-10-2018

Sinds 1 juli 2018 is de nieuwe Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet) van kracht. Hier nog de belangrijkste punten op een rij.

Lees meer >>
02-10-2018

In het kader van het Meerjarenplan 2015-2018 besteedt de inspectie SZW (arbeidsinspectie) speciaal aandacht aan de agrarische en groene sector.

Lees meer >>