Over ons

Veiligheid voorop

Veiligheid en kwaliteit staan bij Schouten Advies voorop. Die veiligheid realiseren we in de eerste plaats door de implementatie van kwaliteitszorgsystemen. Dat doen we altijd in nauwe samenwerking met, en betrokkenheid van, de mensen in de bedrijven; met als doel structurele en continue aandacht voor kwaliteitszorg.

Onze specialismen zijn voedsel- en voederveiligheid en arbeidsveiligheid. Daarover kunnen wij u echt alles vertellen. Onze ervaren consultants ondersteunen u bij de voorbereidingen voor certificering en zijn een vast baken in het totale traject. Daarbij biedt Schouten Advies extra ondersteuning in de vorm trainingen die zowel in-company als op locatie worden georganiseerd.

Een familiebedrijf van 125 jaar

In 1893 vestigde Klaas Schouten zich als bakker aan de Burgstraat in Giessen. Terug op de plek waar het ooit allemaal begon is bij de Schouten Groep de vijfde generatie ondernemers aangetreden. Een familiebedrijf met 125 jaar ervaring. Iets om trots op te zijn.

Vertrouwen op kwaliteit

Vertrouwen en kwaliteit. Het zijn grote woorden en toch gebruiken wij ze. U moet kunnen vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van uw producten en op de veiligheid en kennis van uw medewerkers. Met advies, interne audits en trainingen geeft Schouten Advies het vertrouwen dat u en uw afnemers nodig hebben.

Samen zijn we sterk

Schouten Advies werkt nauw samen met een aantal zusterbedrijven, zoals Nutrilab. Die samenwerking helpt ons om u nog beter te adviseren en te ondersteunen.

Werken bij Schouten Advies

 

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen.

 

Direct advies?

Wij staan bekend om onze korte lijnen en zorgen dat u snel een van onze consultants krijgt te spreken.