Partners van Schouten Advies

Nutrilab

Nutrilab is een gespecialiseerd laboratorium in de Agro Food sector. Nutrilab onderzoekt monsters onder andere op microbiologische pathogenen zoals Salmonella voor diervoeders, grondstoffen, dierlijke bijproducten. Voor de Food sector worden ook Salmonella, Listeria (EU verordening 2073/2005) en chemische contaminanten (EU verordening 1881/2006), zoals zware metalen, mycotoxinen, pesticiden en dioxinen, onderzocht. Nutrilab is marktleider in Nederland op het gebied van allergeen analyses met ELISA, PCR en fast testing methods. In een TKI-project, in samenwerking met de Wageningen University Research, is een LC-MSMS screeningsmethode ontwikkeld voor alle op eiwit gebaseerde allergenen die staan vermeld in de Verordening (EU) nr. 1169/2011.

Nutrilab onderscheidt zich door een uitstekende service en betrokken, klantgerichte aanpak. Door voortdurend te investeren in kennis en technologie heeft Nutrilab zich ontwikkeld als een betrouwbare partner in voedselveiligheid voor bedrijven en organisaties actief in de verwerking, productie en controle van Agro Food producten.

Het is de missie van Nutrilab een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving door de levenskwaliteit van mens en dier te verhogen. Nutrilab streeft ernaar om haar partners te ondersteunen hoogwaardige en veilige voeding te produceren voor mens en dier. Nutrilab doet haar werk met passie en bevlogenheid, waarbij respectvolle omgang met mens en dier een belangrijke waarde voor hen is.

Bekijk ook de website van Nutrilab

Werken bij Schouten Advies

Als familiebedrijf gaan we altijd voor de lange termijn. Dat geldt voor onze klanten, maar zeker ook voor onze medewerkers die zich verbonden voelen met onze werkwijze en ambities. Schouten Advies groeit. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers.

Direct advies?

Wij staan bekend om onze korte lijnen en zorgen dat u snel een van onze consultants krijgt te spreken.