Partners van Schouten Advies

Nutrilab

Nutrilab is een gespecialiseerd laboratorium in de Agro Food sector. Het laboratorium onderzoekt monsters onder andere op microbiologische pathogenen zoals Salmonella voor diervoeders, grondstoffen, dierlijke bijproducten. Voor de Food sector worden ook Salmonella, Listeria (EU verordening 2073/2005) en chemische contaminanten (EU verordening 1881/2006), zoals zware metalen, mycotoxinen, pesticiden en dioxinen, onderzocht. Nutrilab is marktleider in Nederland op het gebied van allergeen analyses met ELISA, PCR en fast testing methods. In een TKI-project, in samenwerking met de Wageningen University Research, is een LC-MSMS screeningsmethode ontwikkeld voor alle op eiwit gebaseerde allergenen die staan vermeld in de Verordening (EU) nr. 1169/2011.

Nutrilab onderscheidt zich door een uitstekende service en betrokken, klantgerichte aanpak. Door voortdurend te investeren in kennis en technologie heeft Nutrilab zich ontwikkeld als een betrouwbare partner in voedselveiligheid voor bedrijven en organisaties actief in de verwerking, productie en controle van Agro Food producten.

Het is de missie van Nutrilab een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving door de levenskwaliteit van mens en dier te verhogen. Nutrilab streeft ernaar om haar partners te ondersteunen hoogwaardige en veilige voeding te produceren voor mens en dier. Nutrilab doet haar werk met passie en bevlogenheid, waarbij respectvolle omgang met mens en dier een belangrijke waarde voor hen is.

Bekijk ook de website van Nutrilab

 

Schouten Advies: GMP+ International en FCA Registered Consultants

Schouten Advies begeleidt bedrijven sinds het begin van het GMP schema in 1992. Al meer dan 25 jaar denken we met bedrijven mee over voedsel- en voederveiligheid en zijn we betrokken bij GMP+ International. Al onze feed adviseurs zijn door GMP+ International erkend als Registered Consultant.

Deze erkenning laat zien dat de consultants van Schouten Advies betrouwbaar & bekwaam zijn in voederveiligheid en de GMP+ scopes van binnen en buiten kennen.

We besteden intern veel aandacht aan de training van onze medewerkers en volgen de laatste ontwikkelingen op de voet. Nieuwe consultants gaan pas alleen op pad als wij er zeker van zijn dat ze onze klanten kunnen helpen met hun kennis en kunde. Onze consultants zijn experts als het gaat om voederveiligheid en GMP+. Daar zijn we trots op en dat laten we graag aan de wereld zien. Nu onze adviseurs zijn geregistreerd bij GMP+, maken ze jaarlijks een examen waarmee ze aantonen dat ze de capaciteit hebben om uw bedrijf bij te staan. Meer informatie over GMP+ Registered Consultants vindt u hier.

 

FCA Registered consultants

Een aantal consultants van Schouten Advies zijn ook bij FCA geregistreerd als consultants. Zij hebben veel ervaring met het Belgische certificeringschema en kunnen u er alles over vertellen.

Jaarlijks volgen zij trainingen van OVOCOM en maken ze een examen om aan te tonen dat hun kennis op pijl is. Ook kijkt een registered consultant van OVOCOM in meerdere keukens: ze moeten namelijk ten minste vijf FCA gecertificeerde bedrijven begeleiden. Zo weet u zeker dat de consultant van wanten weet.

Meer weten over FCA registered consultants? Kijk dan hier.

Werken bij Schouten Advies

Als familiebedrijf gaan we altijd voor de lange termijn. Dat geldt voor onze klanten, maar zeker ook voor onze medewerkers die zich verbonden voelen met onze werkwijze en ambities. Schouten Advies groeit. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers.

Direct advies?

Wij staan bekend om onze korte lijnen en zorgen dat u snel een van onze consultants krijgt te spreken.