Training HACCP voor HACCP-teamleden

Training HACCP voor HACCP-teamleden

Training HACCP voor HACCP-teamleden HACCP, ofwel Hazard Analysis and Critical Control Points, is een preventief systeem dat de voedselveiligheid waarborgt. Het is ontworpen om mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid te identificeren, evalueren en beheersen....
Basiscursus intern auditing

Basiscursus intern auditing

Basiscursus intern auditing Wat is een interne audit?Om een kwaliteitsmanagementsysteem te beheersen, verbeteren en monitoren, wordt deze periodiek geëvalueerd. Een interne audit is daarvoor een uitstekend middel. Door veel kwaliteitsschema’s wordt het uitvoeren van...
Basiscursus ISCC

Basiscursus ISCC

Training Basiscursus ISCC Er is steeds meer vraag naar duurzame producten en energie. Een ISCC-certificaat kan uw vertrouwen geven in de duurzaamheid van uw producten. Het is een toonaangevend certificatiesystemen voor het borgen van duurzaamheid en verminderen van de...
Dierlijke bijproducten in diervoeding

Dierlijke bijproducten in diervoeding

Training Dierlijke bijproducten in diervoeding Het gebruik van dierlijke producten in diervoeders is aan strenge wetgeving gebonden: of het nu gaat om voormalige levensmiddelen, diermeel, vismeel of bijvoorbeeld visolie. Op al deze producten is Europese Verordening...