Kwaliteitsmanagement in de levensmiddelensector

Kwaliteitsmanagement in de levensmiddelensector

Training Kwaliteitsmanagement in de levensmiddelensector U bent actief in de levensmiddelensector, bijvoorbeeld als producent, handelaar, opslaglocatie of transporteur. U wilt de kwaliteit van uw producten en diensten waarborgen en verbeteren of de NVWA vereist dat u...
Basistraining IFS Food of IFS Broker

Basistraining IFS Food of IFS Broker

Training Basistraining IFS Food of IFS Broker IFS, of International Featured Standard, is een wereldwijd erkende kwaliteits- en voedselveiligheidsstandaard, opgericht in 2003 door Duitse retailers. Het is bedoeld voor producenten en leveranciers in de voedselindustrie...
Van FSSC22000 v5.1 naar v6.0

Van FSSC22000 v5.1 naar v6.0

Training Van FSSC22000 v5.1 naar v6.0 IntroductieFSSC 22000 is een voedselveiligheidsmanagementsysteem dat gebaseerd is op de ISO 22000 norm en erkend wordt door het Global Food Safety Initiative (GFSI). Het certificatieschema richt zich op het waarborgen van...
Basistraining HACCP en ISO22000

Basistraining HACCP en ISO22000

Training Basistraining HACCP en ISO22000 ISO22000 is een internationaal schema met eisen waarlangs bedrijven zich kunnen certificeren. Het certificatieschema richt zich op het waarborgen van voedselveiligheid binnen de voedingsmiddelenindustrie. Het is gebaseerd op...
GMP+ 2020 voor Food bedrijven

GMP+ 2020 voor Food bedrijven

Training GMP+ 2020 voor Food bedrijven Doordat GMP+ 2020 de High Level Structure van ISO als basis heeft, is het certificatieschema makkelijker te combineren met andere schema’s die deze structuur ook hanteren. Denk bijvoorbeeld aan food schema’s als ISO 22000 en FSSC...