Van FSSC22000 v5.1 naar v6.0

Van FSSC22000 v5.1 naar v6.0

Training Van FSSC22000 v5.1 naar v6.0 IntroductieFSSC 22000 is een voedselveiligheidsmanagementsysteem dat gebaseerd is op de ISO 22000 norm en erkend wordt door het Global Food Safety Initiative (GFSI). Het certificatieschema richt zich op het waarborgen van...
Basistraining HACCP en ISO22000

Basistraining HACCP en ISO22000

Training Basistraining HACCP en ISO22000 ISO22000 is een internationaal schema met eisen waarlangs bedrijven zich kunnen certificeren. Het certificatieschema richt zich op het waarborgen van voedselveiligheid binnen de voedingsmiddelenindustrie. Het is gebaseerd op...
GMP+ 2020 voor Food bedrijven

GMP+ 2020 voor Food bedrijven

Training GMP+ 2020 voor Food bedrijven Doordat GMP+ 2020 de High Level Structure van ISO als basis heeft, is het certificatieschema makkelijker te combineren met andere schema’s die deze structuur ook hanteren. Denk bijvoorbeeld aan food schema’s als ISO 22000 en FSSC...
Training HACCP voor HACCP-teamleden

Training HACCP voor HACCP-teamleden

Training HACCP voor HACCP-teamleden HACCP, ofwel Hazard Analysis and Critical Control Points, is een preventief systeem dat de voedselveiligheid waarborgt. Het is ontworpen om mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid te identificeren, evalueren en beheersen....
Basiscursus intern auditing

Basiscursus intern auditing

Basiscursus intern auditing Wat is een interne audit?Om een kwaliteitsmanagementsysteem te beheersen, verbeteren en monitoren, wordt deze periodiek geëvalueerd. Een interne audit is daarvoor een uitstekend middel. Door veel kwaliteitsschema’s wordt het uitvoeren van...