Training HACCP voor HACCP-teamleden HACCP, ofwel Hazard Analysis and Critical Control Points, is een preventief systeem dat de voedselveiligheid waarborgt. Het is ontworpen om mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid te identificeren, evalueren en beheersen....
Basiscursus intern auditing Wat is een interne audit?Om een kwaliteitsmanagementsysteem te beheersen, verbeteren en monitoren, wordt deze periodiek geëvalueerd. Een interne audit is daarvoor een uitstekend middel. Door veel kwaliteitsschema’s wordt het uitvoeren van...
Training In-company trainingen Wilt u met een groep collega’s uw kennis over bijvoorbeeld GMP+, IFS of over dierlijke bijproducten in veevoeder bijspijkeren, maar doet u dat liever bij uw eigen bedrijf? Neem dan contact op met Schouten Advies via...
Training Basistraining HACCP en FSSC22000 FSSC 22000 is een voedselveiligheidsmanagementsysteem dat gebaseerd is op de ISO 22000 norm en erkend wordt door het Global Food Safety Initiative (GFSI). Het certificatieschema richt zich op het waarborgen van...
Training Etikettering en claims levensmiddelen Etikettering van levensmiddelen is een complexe en veelzijdige materie. Het vermelden van juiste en complete informatie op de verpakking van levensmiddelen is steeds belangrijker geworden. Hieraan liggen verschillende...
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.OkCookies weigeren