Training HACCP voor HACCP-teamleden

Training HACCP voor HACCP-teamleden

Training Training HACCP voor HACCP-teamleden Wanneer een food bedrijf een HACCP-team (kwaliteitsteam) heeft benoemd maken medewerkers van alle relevante afdelingen hiervan deel uit. Hierbij is het voor hen vaak onduidelijk wat er van hen als HACCP-teamlid wordt...
Basiscursus intern auditing

Basiscursus intern auditing

Training Basiscursus intern auditing Wij leren u uw interne audits naar een hoger niveau te tillen. Meer weten over deze of andere trainingen? Neem contact met ons op.   Wat is een interne audit? Om een kwaliteitsmanagementsysteem te beheersen, verbeteren en...
In-company trainingen

In-company trainingen

Training In-company trainingen Wilt u met een groep collega’s uw kennis over bijvoorbeeld GMP+, IFS of over dierlijke bijproducten in veevoeder bijspijkeren, maar doet u dat liever bij uw eigen bedrijf? Neem dan contact op met Schouten Advies via...
Dierlijke bijproducten in diervoeding

Dierlijke bijproducten in diervoeding

Training Dierlijke bijproducten in diervoeding Het gebruik van dierlijke producten in diervoeders is aan strenge wetgeving gebonden: of het nu gaat om voormalige levensmiddelen, diermeel, vismeel of bijvoorbeeld visolie. Op al deze producten is Europese Verordening...
Basistraining HACCP en FSSC22000

Basistraining HACCP en FSSC22000

Training Basistraining HACCP en FSSC22000 InledingFSSC22000 is een voedselveiligheidsmanagementsysteem dat gebaseerd is op de ISO22000-norm en erkend wordt door het Global Food Safety Initiative (GFSI). Het certificatieschema richt zich op het waarborgen van...