Training

Basiskennis GMP+ en HACCP

Als onderdeel van de IKB (Integrale Keten Beheersing) regelingen worden veehouderijbedrijven verplicht voeders aan te kopen bij GMP+ of gelijkwaardig gecertificeerde bedrijven. Maar wat houdt GMP+ nu eigenlijk in en op welke wijze kunt u dat op uw eigen bedrijf toepassen? Tijdens deze cursus wordt uitgelegd hoe het GMP+ Feed Certification Scheme is opgebouwd en aan welke belangrijke onderdelen diervoederbedrijven invulling dienen te geven om een GMP+ certificaat te behalen en te behouden.

Al sinds 1999 is het toepassen van de HACCP principes een onderdeel van het GMP+ Feed Certification Scheme. Tijdens de cursus wordt besproken op welke wijze een HACCP-systeem opgezet en geïmplementeerd kan worden binnen uw bedrijf. Naast deze theoretische uitleg zullen deelnemers ook een aantal praktische opdrachten krijgen. Aan het einde van de cursus zijn de deelnemers in staat om een actieve bijdrage te leveren aan het HACCP-team. Na afloop ontvangen deelnemers een certificaat als bewijs van deelname aan de training.

Doelgroep
Deze module is specifiek ontwikkeld om kwaliteitsmedewerkers, leden van een HACCP- of validatieteam, directieleden, in- en verkopers en operators de benodigde bagage mee te geven die hen helpt bij het uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden. Niveau: MBO+ / HBO.

Programma
De cursus duurt twee dagdelen en wordt gegeven op onze trainingslocatie in Giessen. Een verzorgde lunch is bij de cursus inbegrepen. Na afloop van de cursus zal er een borrel worden gehouden.

Aanmelden
Zorg dat u zich op tijd aanmeldt, bij voorkeur drie weken van tevoren. Als er te weinig animo voor een cursus is, gaat deze niet door. Als u zich wel heeft aangemeld voor een cursus en gaat deze niet door, dan krijgt u daarover ruim van tevoren bericht. Aanmelden kan via training@schoutenadvies.nl.

In-Company
Heeft u interesse in een training speciaal op maat voor uw bedrijfssituatie? De training “Basiskennis GMP+ en HACCP” kunnen wij ook in-company geven. Informeer naar de mogelijkheden via training@schoutenadvies.nl.

Blijf op de hoogte