Foto koeien bij sloot

Training

Basiskennis diervoederwetgeving

Indien uw bedrijf actief is in de diervoedersector, kunt u met allerlei lastige en complexe wetgeving te maken krijgen. In deze cursus wordt u wegwijs gemaakt in de belangrijkste onderdelen van de diervoederwetgeving. Aan het einde van de cursus weet u welke wetgeving voor uw bedrijf van belang is, waar u deze kunt vinden en op welke wijze u deze kunt implementeren.

Tijdens de cursus zullen diverse praktische oefeningen worden uitgevoerd. Daarnaast is er voldoende ruimte om vragen in te brengen over situaties waar u met uw eigen organisatie tegenaan loopt. Na afloop ontvangen deelnemers een certificaat als bewijs van deelname aan de cursus.

Doelgroep
Deze cursus is specifiek ontwikkeld om kwaliteitsmedewerkers, leden van het HACCP- en validatieteam, directieleden, in- en verkopers en operators de benodigde bagage mee te geven die hen helpt bij het uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden. Niveau: MBO+ / HBO.

Programma
De cursus duurt één dagdeel en wordt zowel in-company als op inschrijving aangeboden.

Aanmelden
Zorg dat u zich op tijd aanmeldt, bij voorkeur drie weken van tevoren. Als er te weinig animo voor een cursus is, gaat deze niet door. Als u zich wel heeft aangemeld voor een cursus en gaat deze niet door, dan krijgt u daarover ruim van tevoren bericht. Aanmelden kan via training@schoutenadvies.nl.

In-Company
Heeft u interesse in een training speciaal op maat voor uw bedrijfssituatie? De training “Basiskennis Diervoederwetgeving” kunnen wij ook in-company geven. Informeer naar de mogelijkheden via training@schoutenadvies.nl.

Blijf op de hoogte