Training

Basistraining HACCP en ISO22000

Inleding
ISO22000 is een internationale schema met eisen waarlangs bedrijven zich kunnen certificeren. Het certificatieschema richt zich op het waarborgen van voedselveiligheid binnen de voedingsmiddelenindustrie. Het certificaat biedt bedrijven de mogelijkheid om hun toewijding aan voedselveiligheid aan te tonen, voldoet aan internationale normen en vergroot het vertrouwen van hun afnemers en de consument.

Tijdens deze training worden verschillende onderdelen behandeld om de deelnemers een grondig begrip van ISO22000 en voedselveiligheidsmanagement te geven. In de ochtend krijgt u uitleg van de HACCP-principes, inclusief het identificeren van gevaren, het bepalen van kritische controlepunten en het opstellen van controlemaatregelen om de risico’s te waarborgen. De middag richt zich op de verschillende mogelijke basisvoorwaarden, de inhoud van de ISO22000 norm inclusief de structuur, vereisten en processen de nodig zijn om te voldoen aan de gestelde eisen.

Er wordt gebruikt gemaakt van diverse praktijkcases, groepsoefeningen en realistische voorbeelden om de deelnemers te helpen de concepten en toepassingen beter te begrijpen. Het uiteindelijke doel van de training is om deelnemers de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om effectief te werken binnen een ISO22000-gecertificeerde omgeving. Na afloop ontvangen deelnemers een certificaat als bewijs van deelname aan de training.

Voor wie is deze training bedoeld?
Deze cursus is geschikt voor werknemers van levensmiddelenbedrijven die een ISO22000 certificaat willen behalen en/of voor bedrijven die nieuwe werknemers willen opleiden. De cursus is bedoeld voor kwaliteitsmanagers, kwaliteitsmedewerkers, in- en verkopers en operators.

Niveau
Deze training wordt gegeven op een niveau dat geschikt voor professionals met een MBO+/HBO opleidingsniveau. De inhoud en het materiaal zijn hierop afgestemd om ervoor te zorgen dat de deelnemers de vereiste kennis en vaardigheden op het juiste niveau verwerven..

Tijdsinvestering
De training duurt 7 uur (09:00 – 16:00u).

Locatie
We bieden deze HACCP en ISO22000 training zowel in-company als op onze locatie in Giessen aan. Neem contact met ons op via training@schoutenadvies.nl voor meer informatie of houd onze trainingsagenda in de gaten.

Blijf op de hoogte