Training

Risicomanagement mengvoederproductie

Voor een mengvoederfabrikant is het uitvoeren van een risicoanalyse of het opstellen van een beheersingsplan niet altijd even eenvoudig. Het doel van deze training is om voldoende kennis en handvatten aan de cursisten te bieden, zodat ze zelf in staat zijn om een HACCP-plan voor het productieproces op te zetten, te implementeren en te onderhouden. Dit doen we met een combinatie van theorie, praktische oefeningen en een excursie naar een mengvoederfabrikant. Tijdens deze excursie wordt de theorie levendig gemaakt aan de hand van praktische voorbeelden. Deelnemers ontvangen een certificaat na afloop van de training.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor kwaliteitsmedewerkers en leden van een HACCP- of validatieteam. Om deze cursus met succes te kunnen volgen, is basiskennis van HACCP, GMP+ en diervoedergrondstoffen een pré. In verband met de excursie, kan deze cursus door maximaal 20 deelnemers worden bijgewoond. Stuur uw aanmelding dus snel in! Deze training is in het bijzonder geschikt om in-company gegeven te worden. In plaats van een excursie kan de theorie dan worden ondersteund met voorbeelden uit uw eigen bedrijf. Niveau: MBO+ / HBO.

Programma
De cursus duurt twee dagdelen. De cursus begint met een theoretisch gedeelte tot ongeveer halverwege de middag. Vervolgens wordt een mengvoederbedrijf bezocht om de theorie in de praktijk te brengen. Een verzorgde lunch is bij de cursus inbegrepen.

In-company
Deze training wordt alleen in-company gegeven. Informeer naar de mogelijkheden via training@schoutenadvies.nl.

Blijf op de hoogte