Training

Snelcursus Overstap naar GMP+ 2020

GMP+ FCS 2020 brengt een hoop verandering met zich mee. Zo is de zogenaamde High Level Structure van ISO 22000 en ISO 9001 de nieuwe basis voor het kwaliteitssysteem. Daarnaast wordt de standaard minder voorschrijvend maar meer beschrijvend. Zo ontstaat er meer ruimte voor eigen invulling voor uw kwaliteitsmanagement, zolang de voedselveiligheid maar geborgd is. Bent u al klaar voor de nieuwe standaard? Schouten Advies kan u helpen met de overstap.

 

In de cursus Overstap naar GMP+ 2020 komen alle aspecten aan bod waar u als producent in de diervoederketen rekening mee moet houden. Bent u al GMP+ gecertificeerd en gaat u binnenkort de overstap maken? Ga goed voorbereid aan de slag met GMP+ 2020 met deze training van Schouten Advies.

 

Doelgroep

Deze module is specifiek ontwikkeld om bedrijven (productie, handelaren, etc.) de handvatten te geven om de overstap naar GMP+ 2020 eenvoudiger te maken. Niveau: MBO+ / HBO.

 

Programma

De cursus duurt een dagdeel en wordt zowel in-company als op inschrijving aangeboden.

 

Aanmelden

Zorg dat u zich op tijd aanmeldt, bij voorkeur drie weken van tevoren. Als er te weinig animo voor een cursus is, gaat deze niet door. Als u zich wel heeft aangemeld voor een cursus en gaat deze niet door, dan krijgt u daarover ruim van tevoren bericht. Aanmelden kan via training@schoutenadvies.nl.

 

In-Company

Heeft u interesse in een training speciaal op maat voor uw bedrijfssituatie? De training “Snelcursus naar GMP+2020” kunnen wij ook in-company geven. Informeer naar de mogelijkheden via training@schoutenadvies.nl.

Blijf op de hoogte