Trainingsagenda

Hieronder vindt u een overzicht van alle trainingen inclusief prijzen die Schouten Advies organiseert op onze eigen locatie in Giessen. Al onze cursussen zijn ook geschikt voor in-company trainingen. De trainingen die in het overzicht verder naar onder niet staan, worden alleen in-company gegeven.

Basiscursus diervoederwetgeving

Indien uw bedrijf actief is in de diervoedersector, kunt u met allerlei lastige en complexe wetgeving te maken krijgen. In deze cursus wordt u wegwijs gemaakt in de belangrijkste onderdelen van de diervoederwetgeving. Aan het einde van de cursus weet u welke wetgeving voor uw bedrijf van belang is, waar u deze kunt vinden en op welke wijze u deze kunt implementeren.

Lees verder.

12-03-2020 275 euro

Basiscursus GMP+ en HACCP

Als onderdeel van de IKB (Integrale Keten Beheersing) regelingen worden veehouderijbedrijven verplicht voeders aan te kopen bij GMP+ of gelijkwaardig gecertificeerde bedrijven. Maar wat houdt GMP+ nu eigenlijk in en op welke wijze kunt u dat op uw eigen bedrijf toepassen? Tijdens deze cursus wordt uitgelegd hoe het GMP+ Feed Certification Scheme is opgebouwd en aan welke belangrijke onderdelen diervoederbedrijven invulling dienen te geven om een GMP+ certificaat te behalen en te behouden.Lees verder.
05-11-2019
19-03-2020
550 euro

Cursus dierlijke bijproducten

Tijdens de training komen o.a. de volgende aspecten aan de orde:

  • opbouw van de Europese Verordeningen nr. 1069/2009, 142/2011 en 999/2001;
  • indeling van dierlijke producten;
  • identificatie, etikettering en transport;
  • verwerkingsmethoden van dierlijke producten;
  • erkenningen en registraties;
  • toepassing dierlijke producten in diervoeding;
  • pet food, kauwproducten voor honden en rauw pet food;
  • nieuwe ontwikkelingen m.b.t. insecten en voormalige levensmiddelen.

Lees verder.

13-11-2019 550 euro

Cursus Code 95 - diervoeder

Deze training is specifiek ontwikkeld om chauffeurs de benodigde bagage mee te geven die van belang is bij de uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden. Deze cursus is geaccrediteerd door het CBR en telt mee voor uw Code 95 nascholing.  Lees verder.
07-03-2020 275 euro
Prijs exclusief afdracht CCV