Trainingsagenda

Hieronder vindt u een overzicht van alle trainingen inclusief prijzen die Schouten Advies organiseert op onze eigen locatie in Giessen. Al onze cursussen zijn ook geschikt voor in-company trainingen.

Trainingen die niet in het onderstaande overzicht staan, worden alleen in-company gegeven.

Basiskennis diervoederwetgeving

Indien uw bedrijf actief is in de diervoedersector, kunt u met allerlei lastige en complexe wetgeving te maken krijgen. In deze cursus wordt u wegwijs gemaakt in de belangrijkste onderdelen van de diervoederwetgeving. Aan het einde van de cursus weet u welke wetgeving voor uw bedrijf van belang is, waar u deze kunt vinden en op welke wijze u deze kunt implementeren.

Lees verder.

 

Basiscursus GMP+ en HACCP

Als onderdeel van de IKB (Integrale Keten Beheersing) regelingen worden veehouderijbedrijven verplicht voeders aan te kopen bij GMP+ of gelijkwaardig gecertificeerde bedrijven. Maar wat houdt GMP+ nu eigenlijk in en op welke wijze kunt u dat op uw eigen bedrijf toepassen? Tijdens deze cursus wordt uitgelegd hoe het GMP+ Feed Certification Scheme is opgebouwd en aan welke belangrijke onderdelen diervoederbedrijven invulling dienen te geven om een GMP+ certificaat te behalen en te behouden. Lees verder.
16-09-2021 550 euro

Cursus Code 95 - Chauffeur diervoeder

Deze training is specifiek ontwikkeld om chauffeurs de benodigde bagage mee te geven die van belang is.

 

09-10-2021 275 euro
Prijs exclusief afdracht CCV

Cursus Code 95 - Gezond werken

Lang achter het stuur zitten kan negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid van chauffeurs. Zo kan een verkeerde zithouding leiden tot klachten aan nek, rug of schouders. Daarnaast kan werken met zware goederen een impact hebben op het lichaam. Denk bijvoorbeeld aan het tillen van zwaar materieel of het trekken van palletwagens. Tijdens de cursus Code 95 Gezond werken leren chauffeurs hun werk op de juiste manier en zonder lichamelijke klachten uit te voeren. Deze cursus is geaccrediteerd door het CBR en telt mee voor uw Code 95 nascholing.  Lees verder.
Op aanvraag

Cursus dierlijke bijproducten

Tijdens de training komen o.a. de volgende aspecten aan de orde:

 

  • opbouw van de Europese Verordeningen nr. 1069/2009, 142/2011 en 999/2001;
  • indeling van dierlijke producten;
  • identificatie, etikettering en transport;
  • verwerkingsmethoden van dierlijke producten;
  • erkenningen en registraties;
  • toepassing dierlijke producten in diervoeding;
  • pet food, kauwproducten voor honden en rauw pet food;
  • nieuwe ontwikkelingen m.b.t. insecten en voormalige levensmiddelen.

Lees verder.

550 euro